Читај ми!

Ален Делон – муке са четворо деце и шминкерком

Син француског глумца Алена Делона Ентони Делон пријавио је полицији своју полусестру Анушку, јер је како тврди, годинама скривала патњу њиховог оца.

Ентони је полусестру оптужио за, како је навео „подло" морално понашање, преноси британски Тајмс.

Анушка, за коју се дуго мислило да је омиљено дете Алена Делона, узвратила је на оптужбе, и навела да је њен брат Ентони, који је такође глумац, огорчен, љубоморан и осветољубив. Такође је најавила да ће га тужити. Сложила се с тим да је придев „сраман" прикладан, али је рекла да се односи на Ентонија.

Јавна породична препирка „разбила је имиџ јединства" коју су деца показала када су се пре само неколико месеци удружили у нападу на јапанску шминкерку који живи са Аленом Делоном  од 2006. године, пишу британски медији.

Они тврде да је Хироми Ролин (66) радила као кућна помоћница и да је искористила Делоново све лошије здравствено стање, а све са наводним циљем да приграби део богатства, које се процењује на 245 милиона евра.

Делонова деца, њих четворо, су прошлог лета ангажовала обезбеђење да је истера са Делоновог имања у Души-Монткорбону, а поднели су и тужбе против ње уз тврдње да је покушала да га експлоатише.

Тужиоци су одбацили тужбе наводећи да нема доказа да је Ролин била насилна према Делону или да се понашала на начин који је штетан за његове интересе. Ролин је оспоравала оптужбе, уз тврдње да је она била Делонова партнерка, а не његова кучна помоћница.

Њен адвокат је иначе приказује као колатералну жртву сукоба између деце чувеног глумца. Као што Делонови наследници њу оптужију да јој је главна мотивација новац, тако је и адвокат шминкерек истакао да је њихова главна брига - наслеђе.

Ален Делон има четворо деце са три различите жене.

уторак, 18. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије