Читај ми!

Бубњар групе „Мотли кру“ Томи Ли оптужен за сексуални напад

Звезду америчке хеви метал сцене, бубњара Томија Лија тужи неименована жена која тврди да ју је напао у хеликоптеру 2003. године.

Сексуални напад, који се догодио 2003. године предмет је грађанске тужбе коју је у петак поднела неименована жена. Томи Ли је оптужен да је жртву „насилно пипкао, љубио и продирао у њу прстима и покушавао да је натера на орални секс”, пише Ролинг стоун.

Жену је пилот Дејвид Марц позвао у хеликоптер, мислила је да ће ићи у разгледање Сан Дијега из ваздуха, али јој је накнадно речено да ће летети са Лијем за Лос Анђелес.

Музичар ју је, наводно, убрзо након полетања позвао у кокпит где ју је напао. Тужиља је била у сузама, али није имала где да побегне – била је заробљена у малом простору кокпита“, наводи се у тужби.

Марц и Ли, како је навела жена, пили су алкохол и дрогирали се током 40-минутног лета.

У тужби се као оптужени наводе компаније "Mayhem Touring", "Tommy Lee Inc", "A Natural High Helicopters" и "Social Helicopters". Нико од оптужених још није коментарисао ове наводе.

Жена тужбом тражи одштету и истиче да напад није раније пријавила јер је веровала да полиција неће озбиљно схватити њен случај и да је у питању изолован инцидент. Сада је уверена да су Марц и Ли „имали историју непристојног и незаконитог понашања у хеликоптеру којим би Марц управљао“.

Пилот Дејвид Марц погинуо је 2015. године када се срушио авион којим је управљао. Године 2009. приведен је под сумњом да је летео под дејством алкохола, али накнадне анализе нису јасно показале присуство недозвољених супстанци. Три пута је изгубио пилотску дозволу.

Томи Ли је у затвору провео шест месеци 1998. године због физичког напада на своју тадашњу супругу Памелу Андерсон.

Раније ове године „Мотли кру“ завршила је заједничку турнеју са „Деф лепардом“. Музички критичари нису имали речи хвале за наступе Томијеве групе током ове турнеје.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара