Читај ми!

Алиша Киз изненадила путнике на лондонској железничкој станици – свирала на клавиру сер Елтона Џона

Железничка станица „Сент Панкрас“ у Лондону била је позорница за необични и изненадни наступ познате америчке кантауторке, пијанисткиње и продуценткиње Алише Киз, добитнице 15 Гремија. Она је направила свој музички перформанс на црном клавиру који је станици поклонио сер Елтон Џон.

Алиша Киз је певала и свирала десетак минута, а окупљена публика је фотографисала уметницу и гласно аплаудирала.

Извела је своја четири хита, Empire State of Mind, If I Ain’t Got You и No One, као и песму из новог дугометражног филма Боја пурпура (The Color Purple), који је био и на репертоару Бродвеја.

Алиша Киз стигла је у Лондон како би наступила на концерту који је организовала једна радио-станица у лондонској О2 арени.

Иначе, на клавиру који се налази у холу железничке станице "St Pancras" у Лондону свирале су и друге познате личности, као што су Џон Леџенд, Том Одел и Џеф Голдблум.

Адаптација филма Боја пурпура из 2023. премијерно ће се приказивати у биоскопима  од 25. децембра 2023. године. Продуценти филма су Опра Винфри,Стивен Спилберг, Квинси Џонс и Скот Сандерс. Иначе, филм је адаптација заснована на оригиналној истоименој књизи Алис Вокер из 1982. године.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије