Читај ми!

Обучена као "Барби бајкерка" краљица Летисија изненадила пријатељицу 

Шпанска краљица Летисија изненадила је своју добру пријатељицу, појавивши се на промоцији њене књиге и стрпљиво чекала у реду 40 минута да добије посвету ауторке.   

Пријатељство шпанске краљице Летисије и Сонсолес Онега датира још од пре више од 20 година, када су обе радиле као телевизијске новинарке и водитељке.

Летисија је у међувремену постала краљица, а њена пријатељица је наставила да се бави новинарством, али је постала и списатељица, и то врло успешна. Последњим романом Слушкињине кћери освојила је престижну шпанску књижевну награду Планета. Ипак, није очекивала да ће се на промоцији њене књиге у једној књижари у Мадриду појавити краљица лично. 

Како преносе шпански медији, супруга краља Фелипеа је стрпљиво чекала у реду пуних 40 минута, јер је велики број присутних желео да добије потпис ауторке и притом је ћаскала и фотографисала се са грађанима који су присуствовали промоцији.

Краљица је била у врло тренди пинк боји, попут "Барби бајкерке". Носила је кожну Бос јакну у бајкерском стилу атрактивне пинк боје и џемпер у сличној нијанси. Royal Fashion Police наводи да је цена јакне око 530 долара.

Када је дошла на ред да јој Сонсолес потпише књигу, две пријатељице су се срдачно загрлиле и изљубиле. Био је то емотиван сусрет, а Сонсолес није могла да сакрије сузе радоснице. 

Летисија је са промоције отишла са књигом на којој је ауторка написала посвету која почиње речима "драга моја Лет", откривши нам тако и којим надимком је ословљава њена добра пријатељица.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара