Читај ми!

Опроштај од Метјуа Перија: Збогом, слатка, намучена душо

Пријатељи и колеге опраштају се на друштвеним мрежама од трагично преминулог глумца Метјуа Перија.

Педесетчетворогодишњи глумац, ког су милиони људи широм света заволели због улоге Чендлера у Пријатељима, пронађен је мртав у кади у својој кући у Лос Анђелесу. Први извештаји наводе да се Пери удавио.

Иако се још нико од главних глумаца и глумица Пријатеља није огласио, опроштаји и поруке саучешћа стижу са свих страна. Меги Вилер, која је играла Чендлерову девојку у Пријатељима, рекла је да ће радост коју је Пери донео многима током свог кратког живота наставити да живи.

„Осећам се благословено за сваки креативни тренутак који смо делили“, написала је на Инстаграму.

Морган Ферчајлд, Чендлерова мајка Нора Бинг у хит ситкому, истакла је: „Срце ми је сломљено због преране смрти мог ‘сина’. Губитак тако бриљантног младог глумца је шок.“

Канадски премијер Џастин Тридо, који је познавао Перија још из дечачких дана када је његова мајка радила као помоћник Тридоовом оцу, описао је његову смрт као „шокантну и жалосну“.

„Никада нећу заборавити игре у дворишту и знам да људи широм света неће заборавити радост коју им је донео. Хвала за смех, Метју. Био си вољен и недостајаћеш нам“, навео је Тридо.

Глумац Вендел Пирс, који је са Перијем глумио у римејку The Odd Couple, написао је на мрежи Икс: „Проклетство. Две године ми је Метју Пери био шеф, колега, али дарежљив, мио и шаљив човек. Молим се да је пронашао мир.“

Колегиница Селма Блер каже да јој је Пери био „настарији дечко“.

„Сви смо га волели, ја посебно. Сваког дана. Безусловно. И он мене. Срце ми је сломљено. Слатки снови, Мети. Слатки снови“, истакла је глумица.

Мира Сорвино, која је са Перијем глумила у филму Паралелни животи 1994. године, написала је: „О, не! Метју Пери! Ти слатка, намучена душо! Пронађи мир и срећу у рају и засмејавај све својом јединственим смислом за хумор.“

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара