Како је најпожељнији азијски принц сломио срца милиона обожаватељки

Принц Абдул Матин од Брунеја, који важи за најпожељнијег азијског младожењу, разочарао је милионе обожаватељки. У јавност је процурила информација да се богати принц ускоро жени! 

Абдул Матин од Брунеја има 32 године и два и по милиона пратилаца на Инстаграму. Женских већином.

Лепушкасти син пребогатог султана Хасанала Болкијаха важи за једног од најпожељнијих младожења, нарочито у Азији. Завршио је међународну политику на Кингс колеџу у Лондону, у војним снагама је пилот хеликоптера, активан спортиста, који игра и поло у репрезентацији Брунеја, а бави се и скијањем, падобранством, роњењем на дах, игра голф. 

Ипак, најчешћа занимација му је постављање на Инстаграму фотографија о свом луксузном животу, хобијима и страстима, међу којима је и скупљање тигрова и других дивљих животиња. 

Десето је дете султана Болкијаха, најдуже владајућег монарха на свету, и пети у реду за наследство.

Многе потенцијалне "удаваче" које за њим уздишу остале су дубоко разочаране, јер је у јавност ових дана доспела једна позивница. За венчање. Од јануара, Матин неће више бити нежења. 

Његова изабраница је Аниша Роснах Адам, његова познаница још из детињства, унука једног од саветника султана од Брунеја и, према неким медијским наводима, врло способна пословна жена, власница компаније за производњу свиле као и туристичке агенције. Њен брат је принчев близак пријатељ. Вест о њиховој вези није новост, јер се Аниша већ појављивала у пратњи принца на венчањима његове две сестре.

Краљевска свадба, како је уобичајено кад султан од Брунеја жени или удаје неког од својих потомака, трајаће десет дана, а свечаности почињу 7. јануара. Исламска церемонија одржаће се 11, а цивилно венчање 14. јануара, после чега ће уследити и свечани банкет. Свиле, кадифе, злата и драгог камења неће мањкати, сигурни смо.

А и за оне што за принцом и даље уздишу има још наде. Уосталом, и Матинов отац, султан од Брунеја има "само" три законите супруге. 

 

 

 

 

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара