Читај ми!

Норвешка принцеза и шаман ће коначно пред олтар - заказан датум венчања   

Ћерка норвешког краља Харалда, принцеза Марта Луиз објавила је датум венчања са својим вереником, Дуреком Веретом. Пар ће на луди камен стати 31. августа у предивном амбијенту норвешког фјорда.

За наредну, 2024. годину, заказано је већ једно краљевско венчање. И то не макар какво, оно најинтригантније! Норвешка принцеза Марта Луиз, ћерка краља Харалда и старија сестра престолонаследника Хокона објавила је на свом Инстаграм профилу датум када ће и формално рећи судбоносно "да" свом веренику, Американцу Дуреку Верету, холивудском гуруу и самозваном шаману, са којим је годинама у вези.

Венчање ће бити одржано 31. августа следеће године у хотелу Унион, у бајковитом амбијенту Геирангерфјорда на западу Норвешке.

"Дурек Верет и ја са задовољством објављујемо да ће се наше венчање одржати у историјском хотелу Унион у Геирангеру 31. августа 2024.“, пише у принцезиној објави, у којој су она и њен вереник пригодно одевени - она у романтичној дугој белој хаљини, а он у розе оделу.

„Геирангер је чувен по свом спектакуларном фјорду и драматичним планинама и на Унесковој је листи светске културне баштине…Срећни смо што ћемо моћи да прославимо нашу љубав у предивном амбијенту Геирангера и што ћемо окупити наше најмилије на месту које је тако богато историјом и интензивним искуствима природе. Геирангер је савршено место да пригрлимо нашу љубав. "

Живот 51-годишње принцезе Марте Луиз константно је под будним оком норвешке јавности, посебно због њених афинитета према паранормалним појавама, тврдњи да прича с анђелима, а поготово откако је ова разведена мајка три ћерке, чији је први супруг извршио самоубиство, у вези са тамнопутим америчким гуруом, који има бројне следбенике у Холивуду.

Пар је прошлог лета објавио веридбу коју је краљевска породица прихватила, али је у новембру саопштено да принцеза више неће представљати краљевску кућу и да будући брачни пар нема право да користи и помиње краљевску породицу на својим каналима на друштвеним мрежама и у комерцијалне сврхе. Краљ је дозволио да Марта и даље носи титулу принцезе.

Без обзира на негативне коментаре и одијум једног дела јавности, принцеза и њен будући супруг на друштвеним мрежама редовно постављају детаље из свох живота на којима се види колико су срећни када су заједно, а не можемо а да не приметимо и да је Марта Луиз све лепша, што такође говори о томе да је Дурек Верет за њу очигледно прави избор. 

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије