Читај ми!

Мајице, шоље, постери па и женске гаћице са Трамповим лицем из затвора, продају се као алва

Фотографија бившег америчког председника Доналда Трампа, направљена у окружном затвору Фултон у Атланти проширила се друштвеним мрежама, а његов син је већ са њом направио линију одеће.

Убрзо након што је канцеларија шерифа округа Фултон објавила фотографију са хапшења, што је први пут да се тако нешто десило било ком председнику САД, Доналд Трамп Млађи поставио је поруку на Твитеру најављујући нову линију мајици, шоља и постера са ликом оца.

Испод фотографије пише црвеним и белим словима: „Ослободите Трампа.“

Мајица кошта 29,99 долара, шоља 15,99, док се постер продаје за 19,99 долара.

Син бившег председника истакао је да ће сав профит од продаје робе ићи у фонд за правну одбрану „како би се борили против тираније и лудила које видимо“.

„За разлику од многих, нећу покушати да профитирам од овога, али ћу урадити шта могу да помогнем“, навео је Трамп Млађи.

У међувремену, многи Трампови поштоваоци су на онлајн трговачким платформама почели да продају свакакву робу са фотографијом из затвора, укључујући и женске гаћице.

Трамп се предао у окружном затвору Фултон у Џорџији под оптужбама да је покушао укине и поништи резултате председничких избора у тој држави 2020. године.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво