Читај ми!

Горану Бреговићу забрањен улазак у Молдавију, МСП затражило објашњење

Организатори Фестивала у Молдавији (Guitar Music Festival) саопштили су данас да светски познатом уметнику Горану Бреговићу није дозвољен улазак у ту земљу, иако је већ био слетео на аеродром у Кишињеву, преноси Спутњик.

Организатори Guitar Music Festival-а у Молдавији већ су објавили на друштвеним мрежама да „бенд Горан Бреговић неће моћи да присуствује планираном концерту вечерас, из разлога ван контроле организатора фестивала или уметника. Нажалост, није им било дозвољено да уђу у Републику Молдавију, пошто су већ слетели на међународни аеродром у Кишињеву.“

Искрено се извињавамо што Горан Бреговић није могао да уђе у Републику Молдавију и неће моћи да наступи данас. Добили смо прву уметникову реакцију, коју је пренео његов продукцијски тим:

„Драги моји молдавски пријатељи,

Дубоко се извињавам што данас нисам у могућности да наступим на Guitar Music Festival-у. Били смо веома разочарани када нам нису дозволили улаз у Молдавију на аеродрому у Кишињеву без икаквог званичног објашњења.

Са својим музичарима обилазим много градова широм Европе и никада нигде нисам имао потешкоћа. Много волим вашу земљу и задовољство ми је да се одазовем прилици да наступим у Молдавији, посебно на тако живописном и јединственом фестивалу као што је Guitar Music Festival.

Веома ми је жао што сам овог пута ускраћен за радост и задовољство да се појавим пред вама. Али могу да вас уверим да ћемо заједно са мојим тимом покушати да обезбедимо да мој наступ у Молдавији следећи пут не наиђе на препреке. Радујемо се нашим следећим сусретима!

С љубављу Горан Бреговић“

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије