Читај ми!

Крај љубави – разводе се Бритни Спирс и Сем Ашгари

Поп звезда Бритни Спирс и њен супруг Сем Ашгари разилазе се после 14 месеци брака, јављају амерички медији. Пар се упознао 2016. године на снимању музичког спота Спирсове, а венчали су се у јуну прошле године уз присуство најближих пријатеља и родбине.

Двадесетдеветогодишњи Сем Ашгари био је велика подршка својој 12 година старијој партнерки током борбе са менталним здравственим проблемима, као и последње фазе ослобађања од старатељства које је отац Бритни Спирс имао над њеним личним животом и имовином.

Портал ТМЗ први је објавио вест у којој је неименовани извор потврдио новинској агенцији АП да је Ашгари поднео захтев за развод брака. Ни представници певачице нити њеног супруга још нису коментарисали наводе америчких медија о разлазу пара.

Иранско-амерички манекен и фитнес тренер упознао је поп звезду на снимању спота за Бритнину песму Slumber Party.

Сем је имао кључну улогу током Бритнине борбе око старатељства са њеним оцем Џејмијем. Чак је уочи важног рочишта објавио на Инстаграму фотографију на којој носи мајицу Free Britney.

Ашгари је запросио Спирсову у њиховом дому у септембру 2021. године. Док су били верени, пар је објавио да очекују прво дете заједно, али су касније рекли да је дошло до побачаја.

Њихово венчање одржано је у јуну прошле године у певачициној кући у Таузенд Оуксу у Калифорнији. Била је то интимна, али раскошна прослава којој су присуствовале познате личности укључујући Парис Хилтон, Мадону и глумицу Дру Баримор.

Обоје су недавно примећени у јавности без бурми.

Иако Бритни Спирс на друштвеним мрежама редовно објављује детаље из живота, још се није огласила поводом разлаза од Сема.

Њена најновија објава на Инстаграму, објављена је након што су се вести о њеном разводу појавиле, али је само обавестила своје пратиоце да планира да купи коња.

Бритни Спирс спрема да објави мемоаре под називом Жена у мени. Уколико не буде одлагања, требало би да књига буде у продаји од октобра.

Певачица је већ прошла кроз два брачна неуспеха. Била је у браку са пријатељем из детињства Џејсоном Александром 55 сати 2004. године и репером Кевином Федерлајном од 2004. до 2007. године. Са Федерлајном има два сина.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије