Читај ми!

Карте за концерте Кајли Миног у Лас Вегасу плануле за неколико сати

Карте за првих десет концерата Кајли Миног у Лас Вегасу распродате су у року од неколико сати након што је прва серија пуштена у продају. Аустралијска хитмејкерка провешће три месеца у Граду греха, почевши од новембра ове године.

Педесетпетогодишња певачица, Кајли Миног, певаће у клубу „Волтер“, у делу Лас Вегаса који подсећа на Венецију. Ту су већ наступале Адел и Селин Дион. У клубу има места за хиљаду посетилаца и добар је за интимну атмосферу, али и за концерте и сталну забаву.

Кајли ће извести песме са новог албума Tension са кога је сингл Padam Padam већ објављен. На репертоару ће бити и ранији хитови.

„Веома сам узбуђена, а када разговарам са пријатељима и члановима породице и они се радују због концерата у Лас Вегасу. За тај град нас везују многе приче у стилу – 'идемо тамо због венчања', једног или другог разлога“, наводи аустралијска звезда.

Кајли Миног каже да дух клуба „Волтер“ одише чистом, аутентичном забавом и да је идеално место за наступ поп уметника. Када је реч о албуму Tension, клуб је простор где се спајају интимно и универзално, додаје певачица.

„Унапред се радујем наступима у Лас Вегасу, пре свега да бих стекла ново искуство, могла да забавим људе јер је то клуб као из сна. Осећам да ћу успети у томе“, додаје Кајли.

Концертима у клубу „Волтер“, Кајли Миног се враћа наступима у Сједињеним Америчким Државама, први пут после 2011. године. Нада се да ће наступи подстаћи њену даљу каријеру.

Пре три године она је била први женски солиста који је имао албум на првом месту британске топ листе у последњих пет деценија – први је био албум Кајли из 1988. година, а последњи Disco од пре три године. Такође је седам њених синглова било на првом месту британске листе, што је ставља у ранг са уметницима као што су Аријана Гранде, Роби Вилијамс и Џастин Бибер.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара