Читај ми!

Канадски премијер Џастин Тридо и супруга Софи разводе се после 18 година брака

Канадски премијер Џастин Тридо и његова супруга Софи изненадили су јавност неочекиваном објавом да су одлучили да окончају свој брак.

„Као и до сада, остајемо блиска породица везана дубоком љубављу и поштовањем једно према другом због свега што смо изградили и што ћемо наставити да градимо“, написао је Џастин Тридо у саопштењу које је објавио на свом профилу на Инстаграму.

Педесетједногодишњи Тридо и његова три године млађа супруга Софи, венчали су се крајем маја 2005. Имају троје деце.

„Софи и ја желимо да поделимо са вама да смо после више озбиљних и тешких разговора донели одлуку да се раздвојимо“, написао је канадски премијер. Софи је објавила скоро идентичну поруку на свом налогу на Инстаграму.

Из Тридоовог кабинета је саопштено да су супружници потписали споразумни развод, прености Ројтерс.

„Настојали су да осигурају да буду предузети сви правни и етички кораци у вези са њиховом одлуком да се раздвоје, и наставиће тако и у будућности“, наводи се у саопштењу.

Након што је Тридо постао премијер крајем 2015, он и Софи су често виђени заједно на званичном друштвеним догађајима и на путовањима у иностранство. Али последњих година, Софи се све ређе појављивала заједно са мужем.

Путовали су заједно у Лондон у мају, на крунисање краља Чарлса Трећег и били су заједно када је у посети Канади био амерички председник Џо Бајден, крајем марта.

Тридо је у понедељак одржао конференцију за новинаре и те ноћи се провозао подземном железницом у Торонту, али није имао заказаних јавних наступа у последња два дана.

„Они остају блиска породица, а Софи и премијер су посвећени подизању своје деце у безбедном окружењу пуном љубави и сарадње", наводи се у саопштењу из Тридоовог кабинета и уједно се моли да се поштује њихово право на приватност. „Породица ће од следеће недеље бити заједно на одмору“, стоји на крају званичног саопштења.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара