Читај ми!

Циципас + Бадоса = Цицидоса, а пољупци само прште

Грчки тенисер Стефанос Циципас ужива у љубави са колегиницом из Шпаније Паулом Бадосом. Погледајте какве фотографије и снимке деле на заједничком профилу на Инстаграму.  

Велика љубав из света тениса пуни новинске ступце у последње време.

Откако су овог јуна, током турнира у Ролан Гаросу, открили да су у вези, најбољи грчки тенисер свих времена Стефанос Циципас и лепа и успешна тенисерка из Шпаније Паула Бадоса, направили су заједнички профил на Инстаграму „Цицидоса", на којем са пратиоцима деле фотографије и видео-снимке својих интимних тренутака. 

Тако смо открили да су, после Вимблдона, боравили у Мадриду, а потом се одмарали и на Хидри, прелепом грчком острву Саронског архипелага. 

Обоје живе у Дубаију, а без обзира на локацију на којој се налазе, страсти не јењавају, па пољупци прште на све стране.

Недавно је у свету спорта одјекнула и вест да им је један сајт за одрасле понудио новац да објављују снимке, а цела ситуација познатом пару само прави додатну рекламу.

У интервјуима домаћим медијима двадесетчетворогодишњи Грк не престаје да истиче колико га веза са годину дана старијом колегиницом испуњава и како је истински заљубљен први пут у животу, јер је заиста пронашао сродну душу.

Паула је недавно заголицала машту пратилаца тениса, откривши да је сањала Стефаноса након што је гледала његов меч на Аустралијан опену, пре него што су били у вези. Сањала је како обоје освајају турнир и имају неке романтичне заједничке тренутке, не откривши баш све детаље. 

Рођена на Менхетну, Паула Бадоса је Каталонка, која се као девојчица преселила у Барселону и започела каријеру у свету белог спорта, где је, истини за вољу, догурала даље од свог дечка, будући да је у време прошлогодишњег Отвореног првенства Француске била другопласирана на ранг-листи тенисерки, док је Циципасу најбољи пласман треће место на АТП листи.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије