Читај ми!

Кад Шварценегер не зна да препозна рупу

Арнолд Шварценегер је сматрао да обавља своју грађанску дужност када је преузео на себе обавезу да попуни „џиновску“ рупу на путу у свом комшилуку. Међутим, градски званичници саопштили су да то „уопште није била рупа“.

Бивши гувернер поделио је снимак на коме се види да попуњава, како је описао, „џиновску рупу која недељама прави проблем свима који ту пролазе аутомобилима и бициклима” испред његове куће у Брентвуду.

„Изашао сам са својом екипом и поправио то. Увек кажем - хајде да се не жалимо, хајде да урадимо нешто кад наиђемо на проблем и ето, готово је, изволите“, написао је популарни Шварци на Твитеру.

Видео снимак прати весела музика, и приказује звезду Терминатора и његове пријатеље како лопатама „крпе“ проблематичну област асфалтом. У једном тренутку, један возач се зауставио и захвалио Шварценегеру што је предузео акцију.

„Морате то сами да урадите. Ово је лудо. Три недеље сам чекао да се ова рупа попуни“, рекао је глумац.

Међутим, портпарол Одељења за јавне радове Лос Анђелеса рекао је да је наводна рупа заправо била „сервисни ров“ који користи комунална компанија у области Брентвуда.

„На овој локацији нема рупа, то је такозвани сервисни ров који се односи на текуће, дозвољене радове које на тој локацији изводи компанија SoCalGas, и очекује се да ће посао бити завршен до краја маја. Као што је случај са сличним пројектима који утичу на градске улице, извођачи радова ће на крају морати да поправе оштећења свуда где су их током радова направили - када се њихов посао заврши“, наводе граски званичници.

У међувремену, из компаније која је извођач радова, саопштили су да ова „Шварценегерова импровизована закрпа“ неће заиста функционисати, напомињући да је улица заправо направљена од бетона, а не од асфалта.

Данијел Кечел, Шварценегеров портпарол, рекао је да су становници Брентвуда више пута тражили поправке пошто су зимске олује отвориле рупе и пукотине на локалним путевима.

Прошле недеље, градоначелница Лос Анђелеса Карен Бас објавила је план за решавање, како је рекла, одређеног броја оштећења на улицама широм града.

Према подацима Бироа за уличне радове, одељење је од 30. децембра примило 19.692 захтева за поправке. Екипе су попуниле најмање 17.549 рупа, рекли су званичници.

Упркос томе што је Шварценегер очигледно направио грешку, многи су га похвалили за овакав комшијски гест. „Волим то да видим, бивши гувернер поправља рупе“, написао је један корисник Твитера.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије