Читај ми!

Возач Формуле 1 Шарл Леклер моли обожаваоце да не долазе код њега кући

Фераријев возач Шарл Леклер замолио је обожаваоце да не долазе код њега кући након што је његова адреса процурила на интернету. „Нећу изаћи“, поручио је Леклер.

Обожаваоци возача Формуле 1, у нади да ће се сликати са Шарлом Леклером, почели су да долазе до зграде у Монаку након што је неко на интернету објавио адресу 25-годишње „Фераријеве“ звезде.

„У последњих неколико месеци моја кућна адреса је некако постала јавна, што је довело до тога да се људи окупљају испод мог стана, звоне ми и траже слике и аутограме“, написао је Леклер на Инстаграму.

„Иако сам увек срећан што сам ту за вас и заиста ценим вашу подршку, молим вас да поштујете моју приватност и уздржите се од доласка испред мог дома“, додао је млади возач из Монака.

Леклер, који је победио у пет трка возећи за „Ферари“ и заузео 18 пол позиција, рекао је да ће увек стати ради аутограма и фотографија на улици.

Али то више неће радити када му обожаваоци дођу на врата. „Нећу изаћи ако ми дођете испред куће. Ваша подршка, како уживо тако и на друштвеним мрежама, значи ми много, али постоји граница коју не треба прећи“, поручио је возач Формуле 1.

Двадесетпетогодишњаку је украден ексклузивни сат пре годину дана у Италији када су му две особе са кацигама за скутере пришле да сниме селфи.

Италијанска полиција саопштила је прошле недеље да је ухапсила четири особе које се траже у вези са крађом сата, који је носио његове иницијале, а вреди више милиона евра.

Шарл Леклер је прошле године завршио на другом месту у шампионату Ф1, али је био далеко иза победника Макса Ферстапена.

Имао је тежак почетак ове сезоне, није успео да заврши две од три трке и освојио је само шест поена што га је позиционирало на 10. место табеле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 13. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије