Веридба није друго трајала: Руперт Мeрдок и Ен Лесли Смит се предомислили

Две недеље након што су медијски могул Руперт Мeрдок и радијска водитељка Ен Лесли Смит објавили веридбу, стиже вест да свадбе, по свему судећи, неће бити.

Свадбена звона можда неће ускоро (поново) звонити Руперту Мердоку. Према изворима блиским Мердоку, 92-годишњи председник корпорације „Фокс“ и Ен Лесли Смит, 66-годишња бивша стоматолошка хигијеничарка која је постала конзервативна радијска водитељка, нагло су отказали веридбу.

Мердок и Смитова наводно су планирали да се венчају овог лета, мање од годину дана након што се медијски моћник развео од четврте супруге, манекенке и глумице Џери Хол.

Извор близак Мердоку тврди да је бизнисмену постало непријатно због евангелистичких ставова његове веренице.

Портпарол Руперта Мердока одбио је да коментарише ову тему.

Раскидом веридбе завршава се бурна романса која је изазвала пажњу широм света. У јануару је пар први пут фотографисан на одмору на Барбадосу. На фотографијама је могло да се види како Ен помаже Мердоку да изађе из океана.

У фебруару је Мердоков Волстрит џорнал објавио да је он био спреман да издвоји 30 милиона долара за некретнину површине 600 метара квадратних, која је могла бити њихова резиденција у Њујорку.

На страницама Њујорк поста у марту је објављена вест о веридби.

„Био сам веома нервозан. Плашио сам се да се заљубим – али знао сам да ће ми ово бити последње. Боље да буде. Срећан сам“, рекао је Мердок колумнисткињи Синди Адамс.

Прошле недеље Дејли мејл известио је да је Ен Лесли Смит добила дијамантски веренички прстен за који се тврди да вреди више од 2,5 милиона долара.

Мердокова одрасла деца из његовог другог брака – Елизабет, Лаклан и Џејмс – наводно су одахнула што Ен Лесли није имала сопствену децу, што је могло додатно да закомпликује већ компликовану битку за наследство око будућности Мердокове империје.

Мердоков трећи брак са Венди Денг 1999. године, у који је ступио мање од месец дана након развода од Ане Торв, изазвао је револт његове деце.

Елизабет, Лаклан и Џејмс противили су се да се њихове полусестре из Мердоковог брака са Венди – Клои и Грејс, добију удео са правом гласа у породичном фонду који контролише медијска империја.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво