Ћерка Софије Кополе хтела да изнајми хеликоптер како би се видела са другарима

Шеснаестогодишња ћерка Софије Кополе постала је главна тема на друштвеним мрежама пошто је објављен видео у коме се жали како су је родитељи казнили јер је покушала да изнајми хеликоптер користећи очеву кредитну картицу.

Роми Марс, шеснаестогодишња ћерка Оскаром награђене редитељке Софије Кополе и Томаса Марса, певача француског поп рок бенда „Феникс“, постала је вирална на друштвеним мрежама ове недеље након што је један њен видео-снимака објављен на Тик-току подељен и на Твитеру. У снимку, који је прегледан више од милион пута, Роми се жали својим пратиоцима да је кажњена.

„Направите тестенину са сосом од вотке са мном јер сам кажњена зато што сам покушала да изнајмим хеликоптер од Њујорка до Мериленда татином кредитном картицом јер сам желела да вечерам са пријатељем из кампа“, почиње Роми своју жалопојку.

Затим је започела причу о кувању, али је пре тога упозорила своје пратиоце да не зна разлику између белог и црног лука, па је грешком исецкала љутику (шалот).

Док је припремала сос од вотке, Роми додаје да је одлучила да објави свој видео о кувању на Тик-токукада сам већ кажњена, јер ми родитељи најстроже забрањују да имам јавне налоге на друштвеним мрежама“.

Ево зашто“, објашњава Роми држећи у рукама очеву Греми награду, „Не желе да се промовишем као непо беба, али Тик-ток ме неће прославити, тако да није битно“.

Затим је пратиоцима представила и дечка своје бејбиситерке, Арија, кога је назвала својим „заменским родитељем“ јер „моји никада нису код куће“.

Иако је видео обрисан са Роминог Тик-ток налога, једна корисница Твитера га је поделила на свом профилу.

Упркос бројним критикама које су „непо бебе“ – деца познатих или успешних родитеља – добиле у последњих годину дана, у многим коментарима на Твитеру се аплаудира Роминој искрености, и поред тога што већина тинејџера није у прилици да изнајмљује хеликоптер на очеву кредитну картицу.

Неки су чак били импресионирани Роминим вештинама видео монтаже, тврдећи да то доказује да се редитељски ген преноси с генерације на генерацију.

Савршен кратки филм, имамо трећу генерацију редитеља у породици Копола“, стоји у једном коментару.

Софија Копола – редитељка филмова Изгубљени у преводу и Марија Антоанетаса супругом Томасом Марсом има две ћерке, Роми Марс (16) и Козиму Марс (12).

Оскаровка и инди поп певач су се упознали 1999. године када је фронтмен Феникса допринео звучној подлози за њен други филм, Тhe Virgin Suicides. Софија је у то време била удата за колегу редитеља Спајка Џонзеа, од кога се развела 1999, а са Марсом се венчала 2011. године у Италији.

Софија Копола је у више наврата говорила о својој жељи да децу држи подаље од јавности.

Никада нисам видела смисао у томе да водим малу децу на премијеру филма и слично. Само желим да имају нормално детињство“, рекла је у интервјуу за Гардијан 2017. године.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво