Читај ми!

Метју Меконахи одлучио да се не кандидује за гувернера Тексаса

Популарни глумац Метју Меконахи ипак је одлучио да се не кандидује за гувернера Тексаса, како је најављивао у претходном периоду.

Две недеље пре рока за подношење кандидатуре за гувернера Тексаса, глумац Метју Меконахи је одустао, истакавши да је кандидовање за ту функцију „пут којим бирам да не идем у овом тренутку".

„Шта сам научио? Да имамо неке проблеме које треба да решимо, да нашој политици треба нова сврха, да имамо поделе које треба залечити, да нам је потребно више поверења у животима. Морамо да почнемо да расветљавамо наше заједничке вредности, оне које прелазе партијске линије, оне који граде мостове уместо да их пале, да су наша деца наше највеће богатство", рекао је Меконахи.

У троминутном видео снимку који је објавио на свом Инстаграм профилу, глумац који је и добитник Оскара за своје улоге у филмовима,причао је о вредностима служења свом народу и лекцијама које је током година научио размишљајући о кандидатури за политичку функцију.

Недавно спроведена анкета Dallas Morning Newsa, показала је да би Метју Меконахи, имао веће шансе да постане гувернер Тексаса, од садашњег гувернера Грега Абота, као и од демократског кандидата Бета Рурка.

Роналд Реган и Арнолд Шварценегер успешно су комбиновали глумачке каријере и политичке кандидатуре. Мање успешна је била Синтија Никсон, која је покушала да свргне Ендруа Куома на изборима у Њујорку 2018.године.

уторак, 30. мај 2023.
15° C

Коментари

Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
PTc
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Operacija kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.