(Пре)запослена мајка

Јунакиња серије и филмова „Секс и град" Сара Џесика Паркер пожалила се да јој је тешко да избалансира професионалне и породичне обавезе од када је у јуну постала мајка близнакиња Марион и Табити.

Холивудска звезда Сара Џесика Паркер пожалила се да је требало боље да размисли пре него што је прихватила улогу у наставку филма „Секс и град", пошто је непосредно пред почетак снимања добила близнакиње, објавио је „Ју-Ес викли".

Девојчице Марион и Табита, које сада имају шест месеци, у јуну је родила сурогат мајка за Сару Џесику Паркер и њеног супруга Метјуа Бродерика.

Глумица је часопису „Гламур" испричала да није била свесна колико ће јој тешко пасти снимање, које је почело само два месеца по рођењу девојчица.

„Било је невероватно, али компликовано због мојих бројних пословних обавеза. Једна од ћерки је желела да је држим у наручју 24 сата дневно", испричала је 44-годишња глумица.

Према њеним речима, велики изазов је свима изаћи у сусрет.

„Хтела бих да будем добра мајка али и да се добро осећам на послу. То је веома тешко", нагласила је Паркерова.

Брачни пар Бродерик-Паркер има и сина Џејмса Вилкија Бродерика, који је рођен 2002. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије