Данијел Редклиф „незаинтересован“ за улогу Харија Потера

„Потерманија“ је поново актуелна захваљујући предстојећем филму „Фантастичне звери и где их наћи“, али је зато глумац Данијел Редклиф недавно открио да није заинтересован да поново тумачи улогу популарног чаробњака.

Након спекулација о томе да би могао да се снима филм на основу хит лондонске представе Хари Потер и уклето дете (Harry Potter and the Cursed Child), двадесетседмогодишњи глумац истакао је за Ројтерс да нико није ни контактирао са њим.

„То није нешто за шта бих био заинтересован, а ако га заиста буду снимали, сматрам да би требало да ангажују глумце из саме представе“, открива Редклиф, који је имао 11 година када се први пут појавио на кастингу за мегапопуларану франшизу.

Глумац се обрео у Лондону због тродневног фестивала филма и породичних активности, где се приказују његова два најновија филма, Swiss Army Man и Imperium.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво