Мадона сину: Недостајеш ми!

Америчка певачица Мадона поделила је са својим пратиоцима на „Инстаграму“ поруку коју је упутила свом сину, Року Ричију.

Певачица се тренутно бори са бившим мужем Гајем Ричијем за старатељство над 15-годишњим сином.

Њен син тренутно живи у Енглеској код оца, а амерички медији наводе да Роко није желео после Божића да се врати кући и остао је с оцем у Великој Британији.

Мадона је у среду поделила фотографију на Инстаграму на којој су њих двоје када је Роко био беба, уз коментар Tu me manque што значи Недостајеш ми.

Мадона није једина која је поставила фотографију овог 15-годишњака. Бивша жена Ноела Галагера, Мег Метјуз, такође је поделила фотографију на којој се налази Роко.

Мадонин син је у пријатељским односима са ћерком Ноела и Мег, 16-годишњом Анаис и често проводи време са њом док је судски спор у току.

На фотографији коју је поделила Мег, два пријатеља седе на каучу, а Мег је написала коментар: „Мама, одлази!!! Роко и Анаис током викенда у Лондону“.

У јануару, Мадона је објавила фотографију бранећи себе и своју турнеју, рекавши да је добра мајка упркос томе што је често на путу.

„Могуће је бити забављач и добра мајка!“, написала је на фотографији на којој проводи време у бекстејџу са свом својом децом – 19-годишњом Лурд, 10-годишњим Дејвидом и Мерси и 15-годишњим Роком.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије