Читај ми!

Шпанска краљица (топлеса)

Летиција Ортиз је прва шпанска краљица грађанског порекла, која иза себе има каријеру ТВ водитељке, један брак и бурнију прошлост од већине принцеза. Један од шкакљивијих детаља из њеног живота јесте и то што је позирала у топлесу кубанском уметнику Валду Саведри.

Након што је пре неколико дана постала краљица, шпански медији дали су се у истраживање детаља из живота Летиције Ортиз, бивше новинарке и ТВ репортерке, пише Дејли мејл.

На церемонији званичног крунисања, краљица Шпаније изгледала је као да има племићко порекло - у капуту свог омиљеног креатора Фелипеа Варела, била је окружена мужем Филипом, ћеркама Софијом и Леонором.

Али када је принц Филип 2003. године објавио веридбу са Летицијом, био је то врло контроверзан потез. Ова лепотица љубитељка је ноћног провода и има бурнију прошлост од већине принцеза.

Бивша новинарка која је извештавала и о нападу на САД 11. септембра 2001. године и о рату у Ираку, иза себе има и неуспели брак са бившим професором Алонсом Герером.

Између осталог, позирала је полуогола свом пријатељу кубанском уметнику Валду Саведри.

Летиција и уметник су се упознали 1996. године, када је она имала 24 године. У то време живела је у Гвадалахари и радила је за мексички магазин Siglo XXI.

Валдо је био заљубљен у Летицију, која је тада била у вези са Фернандом Олвером, певачем једног рок бенда.

У том периоду, Летиција је постала муза сликару, а њена топлес слика је била и на једном албуму.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије