Читај ми!

Измислиле селфи!

Пре 23 године, Телма и Луиз измислиле су селфи када су позирале испред полароид фото-апарата. Сузан Сарандон и Ђина Дејвис подсетиле су нас новом фотографијом на легендарни снимак из филма из давне 1991. године. Наравно, користиле су паметни телефон.

Фотографије звезда филма Телма и Луиз, нову и стару, на Твитеру је објавила 67-годишња Сузан Сарандон, пише Дејли мејл.

Остварење је својевремено добило бројне похвале критичара, а главне глумице номиноване су за Оскара.

Међутим, чланови Америчке филмске академије те године наградили су Џоди Фостер за улогу у филму Кад јагањци утихну.

Волстрит журналу 58-годишња Ђина рекла је недавно да није могла да претпостави да ће филм имати такав утицај на жене.

„Мислим да нико из екипе није имао појма какву ће реакцију остварење изазвати. Било је веома необично то што су две сјајне женске роле у филму. Очајнички сам желела да будем део тога“, открила је холивудска глумица. 

Ђина Дејвис и Сузан Сарандон остале су до данас блиске пријатељице. Две деценије премијерног приказивања догодовштина Телме и Луиз прославиле су 2011. године.

После коментара које су глумице добиле на Твитеру након објављивања новог и старог селфија, може се рећи да љубитељи чувеног филма из 1991. године већ нестрпљиво ишчекују фотографије са прославе 25. годишњице остварења.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије