Читај ми!

Представљена Нолетова књига

Књига „Сервирај за победу“, аутора Новака Ђоковића, представљена је данас у Београду. Издавачи очекују да књига најбољег српског тенисера обори све рекорде када је у питању број продатих примерака.

Све вести из света познатих можете пронаћи и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

Издавачка кућа „Лагуна“ и компанија „Новости“ представили су данас књигу Новака Ђоковића „Сервирај за победу“, која би, према првим подацима, требало да обори све рекорде када је у питању број продатих примерака.

Први тираж књиге је 60.000 примерака, а према речима Дејана Папића из „Лагуне“ и Ратка Дмитровића из „Новости“, уколико се настави садашњи тренд продаје, могућа су и нова издања.

Папић је истакао да је од 4. октобра, када је књига објављена, продато 5.000 примерака, не рачунајући киоске компаније „Новости“.

„Ово је за нас већ сада књига године и очекујемо да обори рекорде у продаји, али и када је у питању публицитет. Природна је наша сарадња са 'Новостима', поготово јер се ради о књизи Србина који је по много чему број један у свету“, рекао је Папић на промоцији у књижари „Лагуна“ у Студентском културном центру у Београду.

Он је додао да Ђоковић неће моћи да дође на београдски Сајам књига, али ће се потрудити да организује промоцију са српским тенисером уочи финала Дејвис купа против Чешке, које се игра у Београду.

Директор и главни одговорни уредник компаније „Новости“ Ратко Дмитровић рекао је да ова књига може да буде добар оријентир за све младе људе, а поготово спортисте које желе да буду успешни.

„У овој књизи доминира прича о Новаковој исхрани, која је, испоставило се, била пресудни корак на путу ка успеху и месту број један на свету. Ова књига има и одређену мисију и наравно да је важно што је један човек из нашег народа у самом светском врху“, рекао је Дмитровић.

Књига „Сервирај за победу“ већ је објављена у САД и тамо је такође веома популарна.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије