Читај ми!

Принц Хари стварно хоће да се жени

Кресида Бонас је толико зачарала принца Харија да британски краљевић хоће да се жени. Један од најјачих разлога које, наводно, заљубљени Хари наводи је то што је она једина лепотица необузданијег и слободнијег духа од његовог.

Британски принц Хари одлучио је да се ожени својом 24-годишњом девојком Кресидом Бонас, пише Телеграф позивајући се на принчеве пријатеље.

Кресида је, како кажу, коначно пребродила своје страхове од уласка у краљевску породицу и пар је наводно почео да планира пут ка венчању.

Лист наводи да риђокоси принц, припадник британских оружаних снага који је прошле године четири месеца био на фронту у Авганистану, више не прича ни о чему другом већ само о браку и деци.

Принц Хари ће наредне године напунити 30 година, зову га „парти принц“, а жели брак с Кресидом јер је једина лепотица необузданијег и слободнијег духа од његoвог.

Према тврдњама упућених, заљубио се у садашњу девојку још приликом првог сусрета.

Упознала их је 2012. године његова сестра од стрица, Фергина кћи, принцеза Јуџин.

Принцу није много требало да закључи да жели са њом да проведе остатак живота.

Одмах је почео да проси плавокосу лепотицу и наставио да то чини до данас, готово сваки дан.

Недавно је, следећи старијег брата, принца Вилијама, Хари Кресиду одвео на сафари, што је сигуран знак да се припрема за просидбу. 

Кресидине пријатељице кажу да воли Харија, али да мисли да је премлада за удају у 25. години, као и за дужности у краљевској породици које ће јој одузети сваку приватност и слободу.

Харијева изабраница је студирала плес на Универзитету у Лидсу и дипломирала на конзерваторијуму Тринити Лабан.

Њена породица је у директној вези са краљем Едвардом VII, и сви су весели, забавни људи, боеми, и принц Хари их обожава.

Кресидина мајка је леди Мери Гај Курзон, а њен отац, бизнисмен Џефри Бонас је трећи Мерин муж.

Кресидина полусестра Пандора је дизајнерка која ради за Вивијен Вестуд, полубрат Џејкоб Анструтер Гог Калторп је звезда пола и плејбој, полусестра Исабела с којом је Кресида најблискија, удала се за сина Ричарда Брансона власника компаније „Вирџин“.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије