Читај ми!

Новакова „Другаријада“ на Копаонику

Фондација „Новак Ђоковић“ на Копаонику је организовала први камп пријатељства „Другаријада“. Тамо су боравили ученици мешовитих одељења нижих разреда три сеоске основне школе из Кнића, Љига и Рашке.

Док je Новак Ђоковић бриљирао у финалу против Рафаела Надала у Пекингу, на тениским теренима на Копаонику формирао се круг пријатељства, којим је као и претходних дана започињало дружење 50 малишана.

Дружили су се и упознавали кроз игру, креативне радионице и спортске активности.

Склопљена су нова пријатељства, подељене дипломе и поклони и, што је најважније, прва „Другаријада“ је у потпуности оправдала свој циљ.

„Целокупни утисак, а овде смо три дана, јесте да је 'Другаријада' више него успела. Деца су расположена, насмејана, пуна енергије“, рекла је Горана Џуџа Јаковљевић, менаџер овог пројекта Фондације „Новак Ђоковић“.

И на крају, баш као и њихов идол Ноле, малишани из Биљановца, Кнића и Кадине Луке успешно и лепо дружење завршили су плесом на тениском терену. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије