Читај ми!

Криза: И принцези треба попуст!

Војвоткиња од Кембриџа тражила је попуст у антикварници за намештај који је планирала да набави за нову породичну кућу. Продавачица је била одушевљена питањем па је принцези одобрила попуст.

Изгледа да је криза стигла и на дворове. Док опрема нову породичну кућу, супруга британског принца Вилијама мисли на буџет.

У антикварници у којој је пронашла намештај војвоткиња од Кембриџа питала је да ли може да добије попуст за комаде који су јој се допали.

„Дала сам јој попуст. Одушевила ме је тиме што је тражила повољнију цену“, испричала је власница продавнице Керолајн Комб.

Супруг штедљиве принцезе за то време чекао је Кејт у колима и досађивао се.

„Изгледао је као што изгледају сви мужеви присиљени да ису у куповину са женом“, рекла је Керолајн.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије