Читај ми!

Бибер проси Селену 22. јула?

Млади пар који је често био на мети папараца и таблоида, наводно је на корак од олтара. Џастин Бибер је спреман на све како би доказао Селени Гомез колико је воли и припрема јој изненађење, које наводно укључује и просидбу за њен 21. рођендан у јулу.

Амерички медији пишу да је Џастин Бибер спреман на све како би доказао Селени Гомез колико је воли, па чак и да је запроси овог лета.

Извор близак певачу, тврди да ће Џастин припремити спектакуларну рођенданску прославу својој драгој.

Џастин је наводно одједном схватио колико је забрљао у односу са Селеном и сада жели да се извини за све глупости које јој је приређивао.

Бибер је направио план из три корака. Прво, нашао је два слободна дана за време своје светске турнеје како би јој приредио тајно изненађење које наводно укључује и просидбу, на њен 21. рођендан у јулу.

Певач се недавно срео са једним познатим драгуљарем, од кога је наручио ни мање ни више него прстен.

Бибер ће за ту прилику изнајмити приватни авион, а планира и да Селени отпева нову романтичну песму написану специјално за њу.

Звучи стварно романтично, а да ли ће тако и бити знаће се тек после 22. јула.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије