Читај ми!

Сај на Харварду

Јужнокорејски репер Сај наишао је на изузетно топао дочек приликом посете универзитету Харвард, на којем је разговарао са студентима те престижне институције. Осим тога што се неколико пута нашалио на свој рачун, Сај је рекао да се током својих студија на универзитету у Бостону дивио Харварду.

Десетине студената и обожаватеља дочекало је синоћ јужнокорејског репера Саја на универзитету Харвард, у америчкој држави Масачусетс.

Аутор хита Ganghnam Style је на почетку свог разговора са студентима универзитета Харварда, који се налази на престижној "Ivy league" листи, рекао да је његово присуство данас тамо „врло необично".

Сај се присетио четири године које је провео као студент менаџмента на универизитету у Бостону, кад се издалека дивио Харварду, који се налази у градићу Кембриџ, одмах код Бостона.

Осим шала на рачун свог академског неуспеха у Бостону, Сај је рекао да је чуо да је он први говорник на Харварду без претходно написаног говора.

Ganghnam Style је 35-годишњем певачу донео светску славу, и постао је најгледанији видео на Јутјубу, јер је имао више од 1,5 милијарди прегледа од како је постављен прошлог лета.

Нову песму Џентлмен је Сај избацио пре неколико недеља, а спот је на Јутјубу већ преслушан више од 300 милиона пута.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије