Читај ми!

Нова оптужба против Мајкла Џексона

Прашина око наводног злостављања деце на ранчу Мајкла Џексона се не смирује. Аустралијски кореограф Вејд Робсон, иако је 2005. године рекао да га краљ попа „није ни пипнуо“, покренуо је кривичну пријаву против Џексона због сексуалног злостављања. Мајкл Џексон је био чудовиште и сви у својим срцима то знају, рекао је Робсонов адвокат, а обожаваоци Џексона кажу да су оптужбе „јадне“.

Аустралијски кореограф Вејд Робсон покренуо је кривичну пријаву против америчког певача Мајкла Џексона, преминулог 2009. године, због сексуалног злостављања деце, чиме је изазвано незадовољство обожавалаца "краља попа" који сматрају да су те оптужбе „јадне и увредљиве".

Пријава је предата 1. маја у суду у Лос Анђелесу, преноси данас лист Лос Анђелес тајмс. Робсон у пријави тражи обештећење.

Током 2005. године, за време другог суђења, Робсон је рекао да га Џексон никад није пипнио, док је као адолесцент живео на ранчу звезде.

„Мајкл Џексон је био чудовиште и сви у својим срцима то знају", рекао је Робсонов адвокат Хенри Гредстајн, и додао да је Робсон прошле године због тога патио од депресије.

„Потонуо је због стреса и сексуалне трауме које су му се десиле током седам година док је још био детe", додао је адвокат.

Џексонов адвокат Хауард Вајцман изјавио је да је оптужба "јадна и увредљива".

„Дечко је сведочио најмање два пута под заклетвом последњих 20 година и рекао у бројним изјавама да му Мајкл Џексон није никад учинио нешто непристојно", рекао је Вајцман.

Џексонов адвокат је додао и да је сигуран да ће суд увидети да је оптужба јадна и неуверљива.

Некадашњи краљ попа је неколико година био судски гоњен због сексуалног злостављања деце, али је ослобођен оптужбе на суду 2005. године.

Међутим, Џексон после суђења више није могао да поврати исту популарност и преминуо је 25. јуна 2009. године у 50. године од прекомерне дозе пропофола, снажног анестезика који је користио за спавање.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије