Читај ми!

Редфорд отерао Парис Хилтон

Холивудски глумац Роберт Редфорд открио је да је згрожен ликом и делом Парис Хилтон, коју је недавно избацио са фестивала „Санденс". Према његовим речима, богатој наследници је једини циљ у животу да се покаже на црвеном тепиху и да пије и дивља.

Познатом глумцу Роберту Редфорду, који већ 34 године организује филмски фестивал „Санденс", било је непријатно када је међу бројним званицама видео Парис Хилтон, која није била позвана на ову манифестацију.

Редфорд је медијима открио да је згрожен при самој помисли на познату богаташицу и да му није јасно шта ју је подстакло да му уопште приђе.

Према његовим речима, није желео ни да саслуша оно што је атрактивна плавуша хтела да му каже, само јој је наредио да сместа напусти догађај.

„Мрзим особе попут ње, јер је њима једини циљ у животу да се покажу на црвеном тепиху и да покупе поклоне", рекао је љутито Редфорд, пише Дејли мејл.

Седамдесетпетогодишњи глумац је додао да га је осрамотила њена појава, јер је дошла да пије и дивља и да је једино могао да јој „предложи" да оде.

„Ако икад научи нешто о понашању и филму, може да дође, овако нема шта овде да тражи", рекао је глумац.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара