Читај ми!

Не купујем карту, ја купим авион!

Да не би дуго био одвојен од своје драге, Луис Хамилтон се придружио клубу малобројних који уместо да купе авионску карту, позову пилота. Возач Формуле 1 дао је 20 милиона фунти за авион којим ће, кад год затреба, прелетети до Никол Шерзингер.

Луис Хамилтон зарађује много возећи брзе аутомобиле, али је спреман да потроши још више на брже превозно средство које ће га одвести у топли загрљај.

Познати британски возач однедавно је власник крвавоцрвене летелице "Bombardier CL-600", коју је пазарио не би ли лакше и брже премостио даљине које га деле од његове велике љубави, певачице Никол Шерзингер.

Хамилтон живи у Монаку, његова девојка у Лос Анђелесу, а обоје често путују широм света, јер тако пословне обавезе налажу. У прилично густом распореду путовања, одржавање везе може бити тежак рад.

Да ни Никол није седела скрштених руку чекајући драгог, показује податак да је потрошила већи део прошлогодишњег хонорара судије у емисији The X Factor, тачније 750.000 фунти на изнајмљивање приватних авиона због посећивања дечка.

Пар који је у вези од 2007. године, због удаљености се и разилазио неколико пута, али су увек успевали да изгладе несугласице и обнове романсу.

Куповином авиона вредног 20 милиона фунти уклоњена је главна јабука раздора међу раздвојеним љубавницима.

Хамилтон сада може да се похвали да је постао једна од ретких познатих личности које имају привилегију да путују летелицом у приватном власништву. Пре 28-годишњег Луиса, Том Круз и Опра Винфри, између осталих, одлучили су да се реше досадног резервисања карата за летове до жељених дестинација.

Ипак, прослављени возач је одлучио и да буде економичан, с обзиром на то да оваква „играчка" уме да кошта чак и када се не користи. Џенифер Лопез је једна од повлашћених особа које ће бити у могућности да изнајме авион некадашњег првака Формуле 1, за износ од 10.000 фунти на сат.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара