Читај ми!

Обријала главу, јер је имала дечка!

Како би казнила себе због тога што је прекршила главну ставку уговора која јој не дозвољава да има дечка, јапанска певачица Минами Минегиши, чланица женског поп састава "AKB48", обријала је главу!

Јапанска певачица Минами Минегиши, чланица женског ултрапопуларног поп састава "AKB48", извинила се фановима, породици и менаџерима обријане главе и у сузама.

Наиме, Минами је главу обријала како би себе казнила што је прекршила главно правило уговора: да не сме да има дечка.

Један таблоид ју је недавно снимио у тренутку, како у ситне сате излази из стана мање познатог плесача.

„Одлучила сам да обријем главу без консултације са продуцентима и мојим агентом. Као оснивач групе 'AKB48', морам бити пример млађим чланицама", рекла је 20-годишња певачица.

Бријање главе је традиционални начин којим Јапанци показују да се кају. Не зна се да ли је Минами, која пева у "AKB48" од своје 13. године, била приморана на овај јавни акт понижења или је то самовољно учинила.

„Било како било, ово је одвратно", рекао је угледни јапански критичар Хироки Азума, који се придружио делу јавности који је стао у одбрану младе певачице.

"AKB48" је један од најпопуларнијих јапанских бендова, који је 2011. године остварио зараду од преко 217 милиона долара, што је више од "U2".

Тренутно броји 100 чланица које се смењују, како би бенд могао да одржава сталне концерте.

Минами и још четири певачице су најдуже у групи, али јој то неће помоћи и према речима менаџера због „недоличног понашања", њен останак у групи је доведен у питање.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара