Читај ми!

Кејти Холмс напушта глуму због права?

Бивша супруга Тома Круза, глумица Кејти Холмс се према писању медија уморила од бављења глумом и одлучила да филмске сетове замени судницом. Холмсова је уписала Правни факултет, да би наводно била бољи узор шестогодишњој ћерки Сури.

Глумица Кејти Холмс размишља о томе да сцену и рефлекторе замени судницом, јер жели да својој ћерки Сури буде достојан узор, пише магазин Пипл.

„Кејти се уморила од бављења глумом и на овај корак одлучила пре свега зато што жели да буде бољи узор шестогодишњој ћерки Сури", рекао је њен близак пријатељ.

Исти извор је такође додао да сматра да је један од разлога зашто је Кејти уписала Правни факултет, управо скретање медијске пажње са њеног приватног живота и прича о разводу са Томом Крузом.

Иначе, глумица потиче из породице у којој има много правника. Њен отац Мартин је адвокат и има приватну фирму.

Глумичин портпарол је потврдио информацију да је Холмсова уписала права, али није хтео да даје друге информације.

Према писању медија, Кејти не одлази редовно на предавања због снимања ТВ емисије „Кирк Додсон".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије