Читај ми!

Старење?! Шта је то?

За њих време као да је стало! Изгледају исто као и пре десетак година, а нико не зна да ли се кључ њиховог успеха крије у магичним кремама, скупим препаратима, најновијим третманима...

Већ годинама, под будним оком јавности ходају црвеним теписима, на великом платну и малим екранима се смеше, плачу, бесне, љубе и изгледају скоро исто!

Да ли су једноставно били те среће да од предака наследе дуготрајни младолики изглед или су, пак, мудро користили све доступне методе?

Нико са сигурношћу не може да тврди, тек за холивудске звезде попут Џонија Депа, Тилде Свинтон и Хали Бери, певачице Гвен Стефани и поп диве Џенифер Лопез време као да стоји. 

Истина, није да не воде рачуна о томе како изгледају. Велике суме новца издвајају за саветнике и гардеробу којом ће истаћи адуте, а прикрити оно чиме се не поносе.

Не устежу се да се подвргну естетским третманима, дискретним, али и веома инвазивним. Но, за разлику од бројних славних особа, на листи „замрзнутих у времену" само код неких рад естетских хирурга тек је благо приметан.

Овај феномен неки стручњаци објашњавају здруженим дејством паметног одабира савремених третмана, поузданих крема и других препарата, али у случају одличне основе – генетске предиспозиције ка споријем старењу.