Читај ми!

Шакира родила дечака Милана!

Позната колумбијска певачица Шакира породила се царским резом у Барселони и на свет донела три килограма тешког дечака, названог Милан. Родитељима се то име свидело јер на словенским језицима значи мио и драг, а на старорoманском жељан и вредан.

Певачица Шакира родила је синоћ своје прво дете, дечака, преносе светске агенције.

Шакира Исабел Мебарак Рипол, како јој је пуно име и презиме, и њен дечко, шпански фудбалер Жерар Пике, назвали су дечака тешког три килограма Милан (Пике Мебарак)

„Милан, на словенским језицима значи мио и драг, на старороманском жељан и вредан а на санскриту – уједињење", наводи се у саопштењу певачице постављеном на њеном веб-сајту.

„Попут свог оца, Милан је постао члан ФК Барселона", нашалио се пар.

Шакира (35) је у септембру саопштила да је трудна.

Пар је прошле седмице позвао своје обожаваоце да уместо поклона за њихово дете поклоне мреже за комарце и вакцине сиромашној деци. Шакира је амбасадор добре воље Уницефа.

Певачица ће ускоро наступити и као судија америчког певачког такмичења „Глас". Она и певач Ашер замениће судије Кристину Агилеру и Си Ло Грина.

Певачица и 25-годишњи Пике упознали су се 2010, али су везу потврдили тек у марту 2011. године.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво