Читај ми!

Дебела сам и срећна!

Клои Кардашијан је неретко била предмет осуде јавности због својих варијација у килограмима. Најмлађа из клана лепих сестара одлучила је да каже „Доста!“, и да почне да ужива у себи, након дужег времена.

Најмлађа од сестара Кардашијан, одлучила је да каже „не" медијским притисцима и осудама које су је пратиле у последње време.

Упркос губитку од готово 14 килограма 2009. године, Клои је наставила да флуктуира са килажом, под будним оком јавности, као што то обично бива у случају породице Кардашијан.

У недавно датој изјави за магазин Гламур, Кардашијанова је навела да осуде по питању њене спољашњости нису јењавале ни када је била мршава по свим стандардима индустрије.

„Схватила сам да никада нећу успети да се уклопим у свачије поимање лепог. Зато сам одлучила да пронађем лепоту у себи. И искрено, задовољнија сам са неколико килограма више", изјавила је 28-годишња лепотица.

Иако је често погрдно ословљавају као најружнију од сестара, Клои не мари за ове наводе. Нашавши срећу у браку са кошаркашем Ламаром Одомом, успешно уклапа улогу новопечене домаћице и пословне жене са уделом у империји Кардашијан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се