Читај ми!

Мел Гибсон је отац деце Џоди Фостер?

Након што је на церемонији доделе Златних глобуса први пут потпуно јавно говорила о својој сексуалној оријентацији, медији су почели да спекулишу о томе ко би могао бити отац двојице синова Џоди Фостер. Претпоставља се да је у питању њен дугогодишњи пријатељ Мел Гибсон.

Амерички медији нагађају како је аустралијски глумац Мел Гибсон биолошки отац синова Џоди Фостер, четрнаестогодишњег Чарлса и дванаестогодишњег Кита.

Глумица и редитељка се са Мелом упознала на снимању филма Маверик 1994, а у интервјуима је истицала како ће га увек волети. Џоди Гибсона назива најбољим пријатељем.

Осим Гибсона, као потенцијални отац глумичине деце наводи се и покојни редитељ Ренди Стоун који је био њен најбољи пријатељ све до своје смрти.

Стоун је једини знао ко је отац Џодине деце, но, ни властитој мајци није хтео да открије тајну коју му је пријатељица поверила.

Глумица која има и завидну редитељску каријеру, недавно је на додели Златних глобуса, док је примала награду за животно дело јавно признала своју хомосексуалну оријентацију.

Фостерова је тада изјавила да је још давно својим најближим сродницима и пријатељима открила ко је у ствари, а да сада први пут излази у јавност потпуно искрено. Такође је захвалила Мелу који ју је „сачувао" и дугогодишњој партнерки Синди Бернард.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се