Читај ми!

Лакше се скидам него што певам на филму

Никол Кидман је открила да јој није било тешко да снима сцену у којој уринира пред камерама за потребе филма "The Paperboy", али да јој је било прилично непријатно када је морала да пева у остварењу „Мулен руж“.

Иза сјаја и гламура глумачког позива крије се много напорног рада, али и непријатности. Аустралијска звезда Никол Кидман, у интервјуу за Холивуд рипортер, открила је своје узроке нелагодности пред камерама.

„Сцена уринирања (у остварењу The Paperboy) ме није шокирала. Имала сам сличну сцену и у филму Широм затворених очију, али морам да нагласим да сам професионалац", рекла је Кидманова нагласивши да је насиље много шокантније од секса.

„Секс представља нешто животињско. Редитељ Ли Данијелс био је опседнут мојом задњицом и стално је снимао кадрове отпозади. Мени је то било смешно, он је смешан и волим га. Привлачи ме његова дивља природа. Међутим, када сам у филму Мулен руж морала да певам, било ме је заиста срамота, a да уринирам по некоме, ни најмање", пожалила се оскаровка.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се