Читај ми!

Није био на том часу!

Већ је био на мети критика због великог броја тетоважа, а сада је Џастин Бибер постао и предмет исмевања на Твитеру јер је на кожу уместо римског броја за 1975, трајно нанео само низ бројева 1, 9, 7 и 5.

Џастин Бибер похвалио се на Твитеру новом тетоважом. Иако је певач био уверен како је испод његове кључне кости исписана година 1975, заправо је заувек у кожу уцртао бројеве 1, 9, 7 и 5.

Наиме, римски број за 1975 је MCMLXXV, а не I, IX, VII и V.

Исту грешку направио је и музички продуцент Џамал Рашид, познатији као Мели Мол. Након што су Бибера почели да исмевају на друштвеним мрежама како не зна ни основне ствари, Мол је стао у одбрану младог певача.

„Велики умови мисле слично", написао је продуцент на Твитеру.

Бибер је, иначе, постао велики заљубљеник у тетоваже и већ их има скоро 10 по телу. Неки његови обожаваоци брину се да можда претерује.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије