Читај ми!

Са зимовања на летовање

Богаташица Парис Хилтон из скијашког одела ускочила у купаћи костим. После предаха у Аспену, првих дана јануара, наследница ланца хотела „Хилтон“ упутила се у сунчани Мексико, а друштво јој је правио њен „средњошколац“, заправо деценију млађи партнер Ривер Випери.

Летовање после зимовања! Парис Хилтон се првих дана јануара спаковала и упутила ка Мексику. Богата наследница, која ће следећег месеца прославити 32. рођендан, са деценију млађим партнером Ривером Виперијем, након зимовања у Аспену отпутовала је у ту латиноамеричку државу.

Пар се одмарао и забављао на плажама у луксузном одмаралишту.

Млади шпански манекен и Парис су неколико „дигиталних успомена" са одмора, на којима су загрљени позирали фотографима, поделили са пратиоцима на друштвеној мрежи Твитер.

Иначе, „голупчићи" су на путовање отишли приватним авионом, а плава заводница је након неколико дана поново села у авион и одлетела у Данску.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се