Читај ми!

Није што је мој, али сјајан је!

Афлеков „Арго“ наставља да осваја награде, што радује редитеља, али и његовог највернијег и најбољег пријатеља, Мета Дејмона, који је напокон спокојан након вишегодишње стрепње за свог друга.

Аутор филма Арго, Бен Афлек, звезда је овогодишње холивудске сезоне награда, што је посебно обрадовало најбољег и највернијег глумчевог пријатеља, Мета Дејмона.

Драма коју је Афлек режирао, продуцирао и у којој глуми добила је награде за најбољу драму и најбољу режију како Удружења критичара тако и на додели Златних глобуса. Остварење је такође номиновано за седам Оскара.

Потресна прича о спасавању америчких дипломата из Техерана након револуције 1979. године вратила је Бена у жижу интересовања после читаве декаде. Последњи пут када су све очи света биле толико уперене у њега био је период везе и раскида са певачицом и глумицом Џенифер Лопез.

Мет Дејмон, који је Афлеков верни пријатељ из времена када су се обојица пробијала на путу ка звездама, а чији је рад са пријатељем овенчан Оскаром за најбољи сценарио за филм Добри Вил Хантинг, изразио је одушевљење због успеха свог друга.

„Заиста сам срећан и уопште нисам изненађен јер га дуго знам и свестан сам количине његовог талента", наводи Дејмон.

Популарни глумац додао je да је Афлек почетком двехиљадитих имао много потешкоћа јер је био константна мета таблоида због везе са Лопезовом, као и због низа неуспелих филмова. На срећу, додаје Мет, све се то променило захваљујући добрим филмовима који су уследили.

„Било му је потребно дуго времена да се отресе тог терета. Није га само једна ствар извукла из казненог простора – морао је „да копа". Урадио је прегршт добрих ствари током дужег периода. Последњи филм који је урадио био је сјајан, као и онај пре њега. Све што му се сада дешава је управо оно што заслужује, а то су све награде јер је аутор заиста одличног остварења", закључио је Дејмон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије