Читај ми!

Натали Вуд задобила модрице пре дављења

Управо објављен извештај судског вештака открио је нове детаље у вези са мистериозном смрћу глумице Натали Вуд из 1981. године. Вештак је закључио да је глумица задобила модрице на врату и рукама пре него што се удавила, али још увек не може да тврди да њена смрт дефинитивно „није несрећа“.

Холивудска глумица Натали Вуд имала је модрице по рукама и огреботине на врату када је њено тело извучено из Пацифика 1981. године што би могло да значи да је била повређена пре него што је упала у воду, стоји у извештају лосанђелеског судског вештака.

У извештају, који је данас објављен, а написан у јуну прошле године, наводи се и да не постоји довољно доказа који би указали да њена смрт дефинитивно „није несрећа".

Тело звезде филма Прича са западне стране пронађено је у водама у близини острва Санта Каталина 1981. године после ноћи пијанчења на острву и јахти са супругом, ТВ глумцем Робертом Вагнером и глумцем Кристофером Вокеном.

Случај је деценијама повод различитих теорија завере, а полиција у Лос Анђелесу је поново отворила истрагу њене смрти 2011.

У јуну 2012. званичници су смртовницу Вудове изменили и навели да је узрок смрти „дављење и други неутврђени фактори". Првобитан узрок смрти било је случајно дављење.

Измена је уведена после документа на 10 страна који је додатак оригиналној аутопсији којом је утврђено да је Вудова умрла убрзо пошто је упала у воду.

„Локације модрица, количина модрица, недостатак трауме главе или модрица на лицу подржавају теорију да су модрице настале пре него што је упала у воду", наводи се у извештају.

„Судски вештак није био у могућности да искључи ненасилан, непланиран улазак у воду... Пошто постоји много питања без одговора, а мало додатних доказа, овај вештак сматра да би узрок смрти требало да остане неодређен", додаје се у извештају.

Портпарол полиције рекао је да је случај и даље отворен, али је одбио да говори о евентуалним новим доказима. Полиција је навела да ни Вагнер и Вокен нису осумњичени.

Натали Вуд играла је са Џејмсом Дином у класику из 1955. Бунтовник без разлога, мјузиклу Прича са западне стране и драми Сјај у трави.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара