Читај ми!

Ћао, бивши, ово ми је садашњи!

Необичан сусрет након доделе Златних глобуса – Џенифер Лопез са дечком Каспером Смартом налетела је на бившу љубав - Пи Дидија. Поздравили су се као „стари знанци“, а Џеј-Ло није пропустила прилику да новог дечка упозна са Дидијем.

Некада су били један од најпознатијих парова на свету, док је он себе називао Паф Дeдијем, а она носила чувену „версаће" хаљину са деколтеом до пупка.

Прошле године, Џенифер Лопез и Пи Диди наставили су различитим путевима, виђали се са другим особама, али чини се да су остали у добрим односима.

Тако, када су се недавно срели на журки поводом доделе Златних глобуса, срдачно су се поздравили, а певачко-глумачка дива није пропустила прилику да старог дечка упозна са новим, 25-годишњим играчем Каспером Смартом.

Необична тројка разменила је неколико реченица у добром расположењу, а затим су Џеј-Ло и њен млади пратилац продужили ка свом сепареу.

Џенифер и Диди били су заједно од 1999. до 2001. године, а веза је почела да се „клима" након пуцњаве у једном клубу у којој је учествовао и репер.

Обоје су приведени, али против њих није подигнута оптужница. Касније је певачица изјавила да је тада преживела неке од „најгорих тренутака у животу", док је Диди рекао да ће је заувек волети.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије