Читај ми!

Торбица као спас

Изазовном бордо хаљином Миранда Кер оставила је без даха све присутне на додели Златних глобуса. Mеђутим, ни њој није било свеједно. Забринута да би огроман изрез могао да открије и више него што жели да покаже, ова лепотица искористила је торбицу, али и мужа да би спречила „бруку“.

Заједничким доласком на 70. доделу награда Златни глобус глумац Орландо Блум и „Викторијин анђео" Миранда Кер растерали су гласине о њиховом наводном разлазу које су колале у последње време.

Звезда Господара прстенова поносно је за руку држала лепотицу која је привлачила пажњу веома изазовном бордо хаљином Зухаира Мурада.

Орландо, који је тог дана прославио 36. рођендан, очарано је гледао у супругу која је изгледала прелепо, иако јој је велики изрез задавао мало проблема.

Наиме, манекенка се забринула да би лепршава тоалета могла да открије и више него што је спремна да покаже, па је све време држала торбицу „у приправности".

„Руку спаса" пружао јој је и мужић који би се повремено згодно наместио да сакрије Мирандин шлиц.

Упркос томе што је у држању лепе манекенке било приметно да јој није баш свеједно, Миранда је изгледала беспрекорно, укључујући и други, додуше мање „критичан", изрез на хаљини који је откривао њено заносно попрсје.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара