Читај ми!

Деми, може ли то мало многолетније?

Таман када смо били сигурни да је Деми Мур научила болну лекцију о забављању са млађим мушкарцима, глумица је доказала супротно упловивши у нову, за сада тајну романсу са Херијем Мортоном, млађим од ње „тричавих“ двадесетак година.

Деми Мур је нашла ново „решење за освежење" – након болног и дугог разлаза са Ештоном Кучером, повратила је некадашњу енергију и сјај новим дечком који је од ње млађи скоро 20 година.

Након болног периода опијања и неумесног понашања у јавности након разлаза од Кучера, глумица је нашла начин да излечи психу, али и сујету нашавши још једног млађег момка.

Изабраник срца Мурове је Хери Мортон, власник ланца ресторана „Пинк такос" и познати холивудски срцеломац.

Између осталих, на листу лепотанових бивших девојака уписана је и Линдзи Лохан, са којом jе имао страствену романсу током 2006. године.

Пратила су га и говоркања да је постао сувише близак са Џенифер Анистон, али пар никада није потврдио наводе.

Мортон и Мурова виђени су у више наврата заједно на Беверли Хилсу, а они који су имали прилике да их виде кажу да чувена глумица већ дуго није била радоснија и позитивнија.

За сада, овај двојац се не обазире на коментаре који се односе на разлику у годинама, јер тврде да су само пријатељи са заједничким интересовањима.

Поводом ових навода нико из Деминог окружења се није огласио, вероватно јер су породични односи са ћеркама и околином посебно нарушени након последње, бурне и краткотрајне везе са до сада рекордно младим Витом Шнабелом, који има само 26 година и пријатељ је њене најстарије ћерке из брака са Брусом Вилисом, Румор.

Изгледа да старење не смета згодној глумици, јер је све лепша, али и очигледно добија на искуству, јер је „испред носа" украла згодног, богатог заводника бројним заинтересованим холивудским глумицама и старлетама.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара