Читај ми!

Настасја Кински поносна на сестру

Тешко је поднела признање своје полусестре Поле да је од пете до 19. године живота била силована од стране њиховог оца Клауса, али је поносна на њу што је смогла снаге да све то призна у књизи.

Глумица Настасја Кински (51) поздравила је одлуку своје полусестре да у јавност изнесе да ју је њихов отац, познати немачки глумац Клаус Кински, сексуално злостављао док је била дете.

У чланку написаном за данашњи Билд, глумица је навела да је била „дубоко шокирана" оптужбама своје полусестре Поле Кински.

Пола Кински (60) је у новој књизи "Kindermund" (Из дечјих уста) изнела детаље о сексуалном и емотивном злостављању које је 14 година трпела од оца, од пете до 19. године.

Настасја Кински је рекла да је то откриће било „тежак тренутак" за њу, али да је поносна на своју сестру што је нашла снаге да напише књигу, преноси АП.

„Моја сестра је хероина јер је ослободила своје срце, душу и будућност терета тајне", написала је звезда филмова Теса, Људи мачке и Париз, Тексас.

Иначе, њихов отац Клаус је преминуо 1991. године у Калифорнији, од срчаног удара. Имао је 65 година.

Био је познат по улогама маничних и опсесивних ликова у остварењима немачког редитеља Вернера Херцога – Aguirre: the Wrath of God, Nosferatu the Vampyre и Fitzcarraldo.

Глумио је и уз Клинта Иствуда у шпагети-вестерну За долар више, као и у Доктору Живагу, Дејвида Лина.

Био је у немачкој војски током Другог светског рата, а имао је и историју менталних болести, која укључује и покушај самоубиства.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара