Читај ми!

Глумица „јастук лица“

Превелика жеља за подмлађивањем створила је на глави Анђелике Хјустон оно што се „у народу“ зове „јастук лицем“. За све је крив ботокс, правда се глумица.

Позната америчка глумица Анђелика Хјустон препозната је у страним медијима као „најновија славна жртва 'јастук лица'".

То тог закључка су дошли након што се 61-годишња холивудска звезда појавила на промоцији другог серијала њене хит ТВ серије Смеш, у Пасадени, у Калифорнији.

Како се то препознаје? Једноставно – невероватно затегнута кожа на лицу створила је грозан „вишак" коже на образима и врату, пише Дејли мејл.

Није тајна да је Хјустонова предузимала све што је било у њеној моћи, заправо естетских хирурга, да би „скинула године са себе". Сама је признала да је примала колагенске инјекције за „пеглање" коже.

Такође је још раније признала да је морала да се подвргне разним хируршким захватима након што је експериментисање са ботоксом пошло наопако.

„Отишла сам код доктора који ми је рекао: 'Анђелика, имамо ову дивну нову ствар која се зове ботокс", објаснила је глумица.

„Узео је огромну иглу и забио је у моје 'треће око'. Бол је био неописив. Знојила сам се, дахтала, грчила, а онда је почела главобоља која је трајала четири дана."

Њен нови изглед откривен је тек када је са осталим звездама серије села пред новинаре и публику, на панел-дискусији одржаној у сусрет другој сезони серије, чије емитовање почиње 5. фебруара.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара