Читај ми!

Кели Брук претерала!

Снимајући календар за 2013. годину британска лепотица Кели Брук пред објективе је стала разголићенија него икада до сада. Упућени кажу да је прешла границу. Како је било на снимању проверите у видео-клипу.

Окушала се у глуми, игри, чак и у нимало лаком дизајнирању одеће, али, изгледа, да најбоље „плива" правећи секси фотографије.

Иако веома искусна на том пољу, Кели Брук је можда, овог пута, отишла предалеко у голицању маште јачег пола.

На дан најављене апокалипсе, то јест „црни петак", на Јутјубу је освануо видео-клип са снимања календара атрактивне Британке за 2013. годину.

Доњи веш, купаћи костими и комбинације које више откривају него што сакривају и шармантна Кели смелија него икада до сада учиниће да сваки месец следеће године буде празник за очи.

Креативни тим заслужан за изглед лепе бринете побринуо се да детаљи употпуне сваку причу.

Једна од идеја је омаж Памели Андерсон и роли у серији Чувари плаже која ју је прославила. Главну улогу ту је одиграо црвенонаранџасти једноделни купаћи костим.

Позната као велика љубитељка „пин-ап" изгледа из педесетих година, Кели је позирала у брусхалтеру са леопард принтом.

Затим је на ред дошао готово прозиран чипкани трико. Уз црне лековане чизме до половине бутина, крупне комаде накита, још понеки детаљ и мотор на којем седи, Кели оставља без даха. 

Доказ да је можда прешла границу је, како преноси Сан, то што је велики број фотографија настао на снимању сувише слободан да би се нашао у календару.

Изгледа да је 33-годишња славна Британка током 2012. године често била разголићена. Рекламирала је доњи веш који носи њено име.

Улога у остварењу Keith Lemon: The Film захтевала је да глумица готово увек буде у вешу, а промотивне активности у Кану биле су прилично провокативне.

У новембру, лондонски „Крејзи хорс" Кели је представио свету као бурлескну играчицу, што је подразумевало стриптиз из вечери у вече.

Ако видео-клип настао на снимању календара може да се протумачи као најава дешавања у 2013. години, заносна бринета неће бити много одевена ни догодине.  

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара