Читај ми!

Бенињи: Берлусконијев повратак гори од смака света!

На свој препознатљив начин, уз много гестикулирања, оскаровац Роберто Бенињи је италијанском ТВ аудиторијуму синоћ објаснио зашто сматра да је повратак Силвија Берлусконија на политичку сцену као хорор филм – „баш кад све изгледа мирно, наиђе ајкула, мумија, Годзила“.

Италијански комичар и добитник Оскара Роберто Бенињи, исмејао је намеру бившег премијера Силвија Берлусконија да поново буде изабран, рекавши да је то гора вест од најављеног смака света који су предвиделе Маје.

„Он се вратио. Нек нам је Бог у помоћи!, рекао је синоћ Бенињи, редитељ филма о холокаусту Живот је леп, у шоу-програму посвећеном италијанском уставу.

„Не могу да верујем да нам то стварно ради. То је као хорор филм, баш кад све изгледа мирно, наиђе ајкула, мумија, Годзила!"

„Он нема шта да изгуби, све има и сад – оргије, адвокате, малолетнице. Само је тотално полудео!", рекао је Бенињи живо гестикулирајући.

Бенињи је, такође, позвао премијера Марија Монтија да дође у његов програм и да лажно саопштење да ће се кандидовати на изборима само да би зауставио Берлусконија.

„Марио, учини нам услугу", нашалио се Бенињи, преноси АФП.

Берлускони, који је био премијер у три мандата и познати плејбој, рекао је да ће повући кандидатуру, ако се Монти, који о томе још размишља, кандидује на изборима заказаним за фебруар.

Бенињи се ругао и Берлусконијевој намери да једног дана постане председник Италије, рекавши да би постављање његових слика у јавним установама био „једини начин да се његово лице види у полицијској станици".

Берлускони је у октобру осуђен за утају пореза, а тренутно му се суди због секса са малолетном проститутком и злоупотребе положаја.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара